Wiibroes julebryg blev hyldet med
skål og sang i Klarerergaarden
fredag den 7. november kl. 20.59Wiibroes håndbryggede juleøl blev i går sluppet løs til tonerne af den specielt komponerede Klarerøljulesang. (Foto: Lars Johannessen).


Wiibroe’s juleøl, som er håndbrygget i Klarergårdens baggårdsbryggeri, blev i går aftes sluppet løs i Strandgade til tonerne af Klarerøljulesangen.

Helsingør: Der var skruet op for julestemningen, da Klarergårdens købmandsbutik i Strandgade i går aftes i blæsende novembervejr ekstraordinært åbnede butikken klokken 20:59 i anledning af årets første julebryg fra Klarergårdens baggårdsbryggeri.
Wiibroes håndtappede julebryg tiltrækker et anderledes stemningsfuldt anlagt publikum end de kommercielle sneøl på markedet, og juleøllen blev da også hyldet på sin helt egen særlige måde, da Jørgen Hovgaard fra Humlens Venner satte trompeten for munden.
Og så blev der ellers sunget med af hjertets - og skummets lyst - til tonerne af den specielt komponerede Klarerøljulesang, som er komponeret af Maria Riiser.
Blandt de forsamlede befandt sig i sagens natur flere medlemmer af øllauget. I respekt for stemningen gengives her et uddrag af sangen, som synges på versefødderne til »O Tannenbaum O Tannenbaum«:

Se stemningen er helt i top
her i Klarerergården :/:
for øllerne er flasket op
og lukket med en lille prop
men løft nu bare blikket op