Under besøget i Skibsklarerergården fik Lars Løkke mulighed for at prøvesmage den nye julebryg sammen med Bryglaugets formand Per Tærsbøl og næstformand Peter Thomsen Hansen.
Foto: Lars Johannessen.

Valgkamp-pause:

Lars Løkke tog “frikvarter” i Helsingør

Ministeren fik omsider lejlighed til at se Wiibroes lille håndværksbryggeri i Skibsklarerergården.

Valgkampen er naturligvis politikernes travleste tid, men det er alligevel blevet en efterhånden fast tradition, at Venstres sundheds- og indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen finder et hul i kalenderen og tager til Helsingør for at holde et “frikvarter” sammen med gode venner. Således også i mandags, hvor ministeren fik lejlighed til at se Skibsklarerergården og Wiibroes lille håndværksbryggeri.

Lars Løkke var forhindret i at deltage i åbningen af det lille bryggeri i foråret, men nu skulle det altså også være.

Formanden for Klarerergårdens Bryglaug - borgmester Per Tærsbøl - tog imod sammen med Wiibroes Per Sørensen og Peter T. Hansen - og “cheftapper” Bente Sørensen fortalte ministeren om detaljerne i det lille bryggeri.

Der blev naturligvis også lejlighed til en lille smagsprøve af håndværksbryggeiets aktuelle produkt - juleøllen.

Efter planen skulle Lars Løkke have været videre til Hørsholm for at deltage i et duelmøde med den radikale Margrethe Vestager på Hørsholm Sygehus, men det arrangement spændte regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen ben for, idet hun formente ministeren og hans medkombattant adgang til sygehuset.
Det gav Lars Løkke tid til at forlænge sit besøg i Helsingør, så der også blev mulighed for et par håndmadder på Borgerkroen, inden turen gik videre ud i valgkampen.